Ημερολόγιο 2012

Υποβολή Φωτογραφιών
Ημερολόγιο 2012
·

Η ΦΛΛ προσκαλεί παλαιά και νέα μέλη της να υποβάλλουν φωτογραφίες για τη δημιουργία ημερολογίου – ατζέντας για το έτος 2012. Το ημερολόγιο θα έχει φορητή μορφή (15x23cm) και εβδομαδιαίο πλάνο για κάθε μήνα.

Κάθε φωτογράφος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει μέχρι 20 φωτογραφίες, μία/δύο προτεινόμενες για κάθε μήνα του έτους και κάποια/κάποιες ειδικά για το εξώφυλλο. Δεν υπάρχει περιορισμός βέβαια, εάν θεωρείτε ότι έχετε να προτείνετε περισσότερες φωτογραφίες για ένα συγκεκριμένο μήνα.

Η προθεσμία υποβολής λήγει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι έγχρωμες στα 300dpi και στη μέγιστη ανάλυσή τους, σε ψηφιακό φορμά jpeg/tiff. Το μέσο παράδοσης είναι τα αποθηκευτικά μέσα CD/DVD. Ημέρες παράδοσης: Τρίτη 22 Νοεμβρίου, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ώρες 21:00 – 23:00 στο χώρο της Λέσχης.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος, την μορφή, και την διάθεση του ημερολογίου – ατζέντας, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 21:00 στη σχετική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της λέσχης.

Σημείωση: η παραγωγή του ημερολογίου θα υποβληθεί στη διεργασία της επιλογής και της επιμέλειας παρουσίασης. Ενδέχεται οι φωτογραφίες να επεξεργαστούν ελαφρώς, να επιλεγούν διαφορετικές από εκείνες που θα επιθυμούσατε ή και να απορριφθούν.

Επιμέλεια
Γρηγόρης Κατσιάνας

Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να δηλώσουν το όνομα και το email τους στην παρακάτω φόρμα «εγγραφή ενδιαφέροντος». Η προθεσμία υποβολής έχει λήξει.

 

Δημοσίευση: 
18 Νοεμβρίου 2011 - 04:03