Φωτογραφικές διατυπώσεις

9ος σταθμός της έκθεσης φωτογραφίας
Φωτογραφικές διατυπώσεις -- φωτογραφία: Παπανδρέου Θωμάς
·

9ος σταθμός της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας με τίτλο
"Φωτογραφικές διατυπώσεις"
στο πλαίσιο της διοργάνωσης "Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2008"

Φουαγιέ Χατζηγιάννειου Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου,
Ρούσβελτ 59, στη Λάρισα

Διάρκεια έκθεσης: 31/03/08 - 06/04/08

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 - 21:00

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 1 Απριλίου 2008 στις 8.30 το βράδυ

Στον 9ο της σταθμό, φτάνει η ομαδική έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας με τίτλο "Φωτογραφικές διατυπώσεις". Με την έκθεση αυτή κλείνει για φέτος ο κύκλος των εκδηλώσεων στα πλαίσια της διοργάνωσης "Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2008".

Η έκθεση με τίτλο «Φωτογραφικές διατυπώσεις» έχει ως τώρα έχει φιλοξενηθεί στις εξής πόλεις: Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Αθήνα, Τύρναβο Λάρισας, Βόλο, Μυτιλήνη και Πάτρα.

Στην συγκεκριμένη έκθεση ο κάθε φωτογράφος παρουσιάζει ένα μικρό δείγμα με 4 φωτογραφίες από ένα portfolio του, το οποίο είτε έχει ολοκληρωθεί είτε δουλεύετε ακόμα.

Στόχος της έκθεσης είναι να προσπαθήσει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ελλάδα και να επισκεφτεί όσο το δυνατόν περισσότερο επαρχιακές πόλεις, στις οποίες οι φωτογραφικές εκθέσεις όπως και άλλες εκδηλώσεις πάνω στην φωτογραφία σπανίζουν. Έτσι, εκτός από το ότι θα γνωρίσει ο κόσμος το φωτογραφικό έργο που παράγεται σε μια επαρχιακή πόλη όπως η Λάρισα τα δέκα αυτά χρόνια, θα δοθεί και η ευκαιρία στα μέλη της λέσχης να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και σκέψεις με ανθρώπους που αγαπούν την φωτογραφία και να έρθουν κοντά και με άλλες φωτογραφικές ομάδες.

Στην έκθεση παρουσιάζονται φωτογραφίες από τα παρακάτω 14 μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας:
Ασημίνας Γεώργιος, Κατσάκος Ανδρέας, Κυρατζούλης Ιωάννης, Μάντζιαρης Κωνσταντίνος, Μπαρμπή Χριστίνα, Μπατάλας Γρηγόρης, Νατσιούλης Φώτης, Πάλλης Δημήτριος, Παπανδρέου Θωμάς, Παπαστεργίου Δημήτριος, Σάμπρης Κώστας, Στάμου Βάγια, Τσαρτσαφλής Δημήτρης, και Φιωτάκης Γιώργος.

Επιμέλεια έκθεσης:
Φώτης Νατσιούλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οργάνωση έκθεσης:
Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας

Δημοσίευση: 
10 Μαρτίου 2008 - 07:00