Φωτογραφικές Διατυπώσεις

·

Η Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου (Φωτο.Λε.Με) στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Φωτογραφίας που πραγματοποιηθεί στην πόλη του Μεσολογγίου από 1 έως 10 Ιουνίου 2012, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, με τίτλο: “Φωτογραφικές Διατυπώσεις”.

Η έκθεση με τίτλο «Φωτογραφικές διατυπώσεις» έχει ως τώρα έχει φιλοξενηθεί στις εξής πόλεις: Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Αθήνα, Τύρναβο Λάρισας, Βόλο, Μυτιλήνη, Πάτρα και Λάρισα.

Η συγκεκριμένη έκθεση ανανεώνεται κάθε χρόνο δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε παλιά και νέα μέλη της ομάδας να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα φωτογραφιών από ένα portfolio τους, το οποίο είτε έχει ολοκληρωθεί είτε είναι σε εξέλιξη.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι:
Γαργάλα Μαίρη
Γκισάκη Ελένη
Δοξαριώτης Γιώργος
Καλαμβόκη Νικολέτα
Κανιάτσου Αθανασία
Καραγιαννάκη Φωτεινή
Καστανάρας Δημήτρης
Κουσιώρας Βαγγέλης
Μπάκαβου Μαρία
Μπαρμπή Χριστίνα
Μπατζιανούλης Δημήτρης
Παιδής Γεώργιος
Σαμαρά Βάγια
Σταμάτης Θανάσης
Σταυρουλάκης Παύλος
Τσομάκος Κώστας
Χαρίσης Στέλιος

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο (Ναυπάκτου 2, Μεσολόγγι) και θα διαρκέσει από  1 έως 10 Ιουνίου 2012

H “Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας” είναι ο μοναδικός φορέας στον Νομό της Λάρισας, Δημόσιος ή Ιδιωτικός, που ασχολείται συστηματικά από το 1996 με τη μελέτη, ανάπτυξη και διάδοση της φωτογραφίας ως σύγχρονου εκφραστικού και εικαστικού μέσου.

Σκοπός του συλλόγου είναι η προώθηση της φωτογραφικής τέχνης μέσα από το καλλιτεχνικό και γνωστικό επίπεδο του κάθε μέλους καθώς και η ανάπτυξη του μορφωτικού και καλλιτεχνικού επιπέδου των μελών.

Δημοσίευση: 
26 Μαΐου 2012 - 02:32