Αγαπώ τη θάλασσα

Ομαδική Έκθεση
Αγαπώ τη θάλασσα -- φωτογραφία: Φωτεινή Μπλιάτσου
·

Έκθεση Φωτογραφίας 8 Φωτογραφικών ομάδων στη 5η γιορτή  "Αγαπώ τη θάλασσα"
 
Παράλια Νομού Λάρισας στη θέση πλατάνια της ακτής Βελίκα.

Διάρκεια έκθεσης από 04 έως 06 Αυγούστου 2006.

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις της 5ης γιορτής «Αγαπώ τη θάλασσα»  με μία ομαδική έκθεση φωτογραφίας, η οποία αποτελείται από φωτογραφικές δουλειές 8 συνολικά φωτογραφικών ομάδων, από την Θεσσαλία την Θεσσαλονίκη και τη Στερεά Ελλάδα.
 

Πριν μισό περίπου χρόνο στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς που έγιναν στο χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, έγινε και η πρώτη συνάντηση των φωτογραφικών ομάδων της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Στην πρώτη λοιπόν συνάντηση αποφασίστηκε από κοινού να πραγματοποιηθούν, κάποιες εκθέσεις φωτογραφίας στις οποίες θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες μαζί, έτσι ώστε να δοθεί και η ευκαιρία στα μέλη των ομάδων να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και στη συνέχεια όλες οι ομάδες μαζί να προγραμματίσουν κοινά σχέδια δράσης για το προσεχές μέλλον.

Ένας άλλος στόχος επίσης είναι να μεγαλώσει αυτό το δίκτυο και να έρθουν κοντά όλο και περισσότερες φωτογραφικές ομάδες, έτσι ώστε όλοι μαζί να μοιραστούν γνώσεις, σκέψεις, απόψεις και ιδέες πάνω στην φωτογραφία και να εκτιμήσουν τις δυνατότητες σύμπραξης και συνύπαρξης μεταξύ τους.

Στην έκθεση φωτογραφίας συμμετέχουν με φωτογραφίες τα μέλη των παρακάτω 8 φωτογραφικών ομάδων:

Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας
Λέσχη Φωτογραφίας κ΄ Κινηματογράφου Καρδίτσας
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
Κέντρο Φωτογραφίας Κατερίνης
Φωτογραφική Λέσχη Βόλου
Φωτογραφική Ομάδα Λαμίας
Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων
Φωτογραφική Ομάδα "Φωτοπόροι"

Η έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια παρουσίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας στο χώρο της φωτογραφίας και είναι η εικοστή τρίτη κατά χρονολογική σειρά, από τον Σεπτέμβριο του 2005.

Αγαπώ τη θάλασσα
φωτογραφία: Θωμάς Παπανδρέου
Δημοσίευση: 
01 Ιουλίου 2006 - 00:00