Αγαπώ τη θάλασσα

Έκθεση Φωτογραφίας της ΦΛΛ για τη τη 4η γιορτή "Αγαπώ τη θάλασσα"
·

Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας στη 4η γιορτή "Αγαπώ τη θάλασσα"

Παράλια νομού Λάρισας στη θέση πλατάνια της ακτής Βελίκα

Διάρκεια έκθεσης από 05 έως 07 Αυγούστου 2005

Η Θεσσαλική περιβαλλοντική μη κυβερνητική οργάνωση Ι.Π.Π.Ο.Σ. (Ινστιτούτο Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Οικολογικής Συνείδησης) με έδρ α την Λάρισα και θεματικούς άξονες δράσης την αειφόρο ανάπτυξη και τον πολιτισμό. διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά γιορτή με τίτλο: «Αγαπώ τη θάλασσα» στα παράλια του νομού Λάρισας στη θέση πλατάνια της ακτής Βελίκα στις 5,6,7,/8/05.

Η φετινή γιορτή θα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς , και σε συνεργασία με τον Δήμο Μελιβοίας, τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λαρισαίων καθώς και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας.

Η γιορτή αποτελεί χώρο έκφρασης νέων καλλιτεχνών (ζωγράφοι, γλύπτες, τραγουδοποιοί κ.α) , σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων περιβαλλοντικών οργανώσεων της χώρας και πόλο έλξης για εκατοντάδες παιδιά που έκαναν αυτή τη γιορτή θεσμό. Στα πλαίσια αυτά θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα σχετικά με τον εθελοντισμό, το περιβάλλον, τον πολιτισμό. Συμμετέχουν το WWF Hellas, η Ελληνική Εταιρία για την προστασία του περιβάλλοντος & της πολιτιστικής κληρονομιάς, το παιδικό τμήμα του Ι.Π.Π.Ο.Σ. – Pony Club, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, η Θεραπευτική Κοινότητα Έξοδος, ο Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας, Ο Οργανισμός Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ, και η μκο Υποστήριξη.

Εκθέσεις ζωγραφικής, σκίτσου, ψηφιδωτών και φωτογραφίας εμπνευσμένες από την ομορφιά της φύσης. Νεανικά μουσικά σχήματα, θέατρο και χορός, θέατρο σκιών, προβολές οικολογικών ντοκιμαντέρ θα μας κρατήσουν συντροφιά τις βραδιές της γιορτής . Εκπαιδευτικά - Περιβαλλοντικά παιχνίδια και outdoor activities από επαγγελματίες του χώρου θα κρατήσουν τους μικρούς μας φίλους μακριά από το «άγχος» της συμμετοχής τους στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά, που πραγματοποιείται στο χώρο της γιορτής. Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις της 4ης γιορτής «Αγαπώ τη θάλασσα» για πρώτη φορά, με μία ομαδική έκθεση φωτογραφίας.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έγχρωμες φωτογραφίες 11 μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας με θέμα «Αγαπώ τη θάλασσα».

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
 Γκάτσης Κωνσταντίνος  
 Νατσιούλης Φώτης  
 Κατσάκος Ανδρέας  
 Κουσιώρας Ευάγγελος  
 Μάτζιαρης Κωνσταντίνος  
 Μπαρμπή Χριστίνα  
 Μπατάλας Γρηγόρης  
 Πάλλης Δημήτριος  
 Tρικαλίδη Κωνσταντίνα  
 Στάμου Βάγια  
 Φιωτάκης Γεώργιος
 

Οργάνωση: Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας http://fll.gr E-mail: fll@mail.gr
Με την υποστήριξη: FOTO ART MAGAZINE http://www.fotoartmagazine.gr/ E-mail: info@fotoartmagazine.gr

Δημοσίευση: 
01 Ιουλίου 2005 - 00:00