WHEELING2HELP ON TOUR!

WHEELING2HELP ON TOUR!
·

WHEELING2HELP ON TOUR!

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί την πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας της ομάδας "Wheeling2help"
Την Tρίτη 8 Οκτωβρίου θα βρίσκονται στη Λάρισα, στη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας που στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά στις 20.00 για να μας ενημερώσουν για τα νέα τους σχέδιά !

*Λίγα λόγια για την έκθεση...
Με τίτλο ''Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ'' θα προσπαθήσουν να μας μεταφέρουν εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ που κάνουν στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία!
Εθελοντές της ομάδας από 13 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους, οπότε τον Οκτώβριο ξαναπαίρνουν τους δρόμους!

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 42 φωτογραφίες εθελοντών μας που αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους. Στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται αποσπάσματα από τις παραπάνω δράσεις, καθώς και εντυπώσεις και μαρτυρίες από όσους συμμετείχαν σε αυτές.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί με προβολή ντοκιμαντέρ MyQuest και συζήτηση.

Ανυπομονούμε να  ταξιδέψουμεεεεεεεεε!

Δημοσίευση: 
02 Οκτωβρίου 2019 - 08:54