"Ανθρώπων δρώμενα" Eκθεση φωτογραφίας του Τάσου Καρακούλια

Δρώμενα-Δράσεις -Εκδηλώσεις
"Ανθρώπων πανηγύρεις"
·

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Τάσου Καρακούλια με τίτλο «Ανθρώπων Δρώμενα». Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον χώρο του "Μύλου" , στην οδό  Γεωργιάδου 53 και θα διαρκέσει από 1-12 Οκτωβρίου 2019. 

Ο φωτογράφος με αφετηρία την Κομοτηνή , τερματισμό το Μεσολόγγι και ενδιάμεσους σταθμούς περιοχές των Σερρών, της Λάρισας και της Καρδίτσας καταγράφει την ανθρώπινη παρουσία και συμμετοχή σε δρώμενα και δράσεις . Η παρουσία δημιουργεί στο σήμερα και ταυτόχρονα συνδέει το χθες με το αύριο , η συμμετοχή μετατρέπει την απλή αναβίωση σε βίωμα και μεταφέρει μέρος της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς στις επόμενες γενιές.

Ο Αναστάσιος Καρακούλιας γεννήθηκε στη Νικόκλεια Σερρών το 1965 και από το 1992 ζει με την οικογένεια του στη Λάρισα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται σε εταιρία πληροφορικής. Η φωτογραφική του δραστηριότητα ξεκίνησε το 2016 ως μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας. Παρακολούθησε τον κύκλο των θεωρητικών μαθημάτων και συμμετείχε σε 2 ομαδικές εκθέσεις, και μια ατομική. Τον ενθουσιάζει η φωτογραφία δρόμου καθως και το τοπίο, αστικό αλλά και φυσικό.

Εγκαίνια: Τρίτη 1 Οκτωβρίου  2019, ώρα 20.00

Επιμελητής: Κώστας Τσομάκος

Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ - 10.00 μμ καθημερινά εκτός Κυριακής

 

Δημοσίευση: 
25 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:43