Αστρονομία και αστροφωτογραφία απο τον Δημήτρη Πάλλη

Αστρονομία και αστροφωτογραφία απο τον Δημήτρη Πάλλη
·

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει τον Δημήτρη Πάλλη σε μια εκδήλωση για την "αστροφωτογραφία", την Πέμπτη 10 Μαίου 2018 ωρα 8 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά στη Χαραυγή.

Η επιστήμη της Αστρονομίας χρωστά μεγάλο μέρος της ανάπτυξής της στην φωτογραφία. Σε αντάλλαγμα η Αστρονομία χάρισε στην τέχνη της φωτογραφίας ένα σύμπαν γνώσεων και τεχνικών για να γεννηθεί η αστροφωτογραφία. Στο ανοιχτό μάθημα - παρουσίαση στη λέσχη θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε ένα μικρό παράθυρο στο σύμπαν μέσα από την φωτογραφική τέχνη.

O Δημήτρης Πάλλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Σπούδασε στην Πολυτεχνική σχολή του Δ.Π.Θ. Από το 1994 ζει στην Λάρισα και εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός. Ασχολείται με τη Φωτογραφία από το 1985 και ήταν μέλος στη φωτογραφική ομάδα της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης και του ΠΟΦΠΑ έως το 1991. Από το 1996 είναι μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας και έχει εκθέσει δουλειά του σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και στην Λάρισα.

Δημοσίευση: 
08 Μαΐου 2018 - 22:01