Πρώτη επαφή

προβολή φωτογραφιών της φωτογραφικής ομάδας f5,6 στη Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων
Πρώτη επαφή -- φωτογραφία: Θεοδώρα Τσιτανοπούλου
·

Στο πλαίσιο της έκθεσης "Σιδηροδρομική φωτογραφία" που πραγματοποιείται στο Κουρσούμ Τζαμί, η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων διοργανώνει τη Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στις 19:30, προβολή φωτογραφιών της φωτογραφικής ομάδας f5,6 με τίτλο “Πρώτη επαφή”.

Στην προβολή παρουσιάζεται δουλειά 10 φωτογράφων, οι οποίοι κατά την διάρκεια του 2011-12, εργάστηκαν πάνω σε θεματικές ενότητες που η ίδια η ομάδα επέλεξε.

Τα θέματα που η ομάδα εργάστηκε είναι τα εξής: Αντανάκλαση, Χρώμα, Remake (φωτογραφικό πρότζεκτ σε εξέλιξη), Ταξίδι, Αναμονή, Πορτραίτο.

Στην προβολή παρουσιάζουν φωτογραφίες οι:
Λιάνα Αθανασίου
Θεανώ Ιωαννίδη
Βάιος Καλαγιάς
Νικολέτα Καλαμβόκη
Φωτεινή Καραγιαννάκη
Μαρία Μπάκαβου
Βάγια Σαμαρά
Παύλος Σταυρουλάκης
Θεοδώρα Τσιτσανοπούλου
Στέλιος Χαρίσης

Επιμέλεια παρουσίασης: Ανδρέας Κατσάκος

Λίγα λόγια για την ομάδα.
Η Φωτογραφική Ομάδα f5,6 δημιουργήθηκε το 2011 ως υποομάδα της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας και λειτούργει παράλληλα με τον κύκλο μαθημάτων που γίνονται στη Φ.Λ.Λ. Στόχος της ομάδας είναι οι φωτογράφοι για 7 μήνες να εργαστούν μεταξύ τους για την παραγωγή μιας φωτογραφικής έκθεσης. Η θεματική στην οποία κινείτε η ομάδα δίνεται κάθε χρόνο από τους ίδιους τους φωτογράφους.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Κουρσούμ Τζαμί, Οδός Καρδίτσας, στα Τρίκαλα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στις 19:30.

Δημοσίευση: 
05 Ιουνίου 2012 - 21:23