Ανθρώπινη Πολυμορφία

προβολή των βραβευμένων φωτογραφιών του διαγωνισμού φωτογραφίας Ειρήνη Είναι
Ανθρώπινη Πολυμορφία
·

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, στα πλαίσια του φεστιβάλ “Photo Aspects 2012” διοργανώνει προβολή των φωτογραφιών που διακρίθηκαν, στο Διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας "Ειρήνη Είναι" 2011 με θέμα "Ανθρώπινη Πολυμορφία".

Ο Διαγωνισμός "Ειρήνη είναι... διοργανώθηκε από τη Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση με την επωνυμία "Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία" για τρίτη συνεχή χρονιά και έγινε διεθνής. Το φετινό θέμα ήταν η "Ανθρώπινη Πολυμορφία", όπως αυτή εκφράζεται σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Σε χώρους εργασίας, διασκέδασης, εκπαίδευσης, δρόμους και γειτονιές, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον, οπουδήποτε είναι εμφανής η δύναμη της ανθρώπινης πολυμορφίας μέσα από την ανθρώπινη παρουσία.

Μετά την προβολή, θα γίνει ενημέρωση για τον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι» που φέτος έχει θέμα “Ειρήνη είναι – ειρήνη δεν είναι” και θα διαρκέσει από 6 Απριλίου μέχρι 31 Ιουλίου 2012.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, Πνευματικό Κέντρο Σωτηρίου Ζιαζιά την Πέμπτη 03 Μαΐου 2012, στις 20:00.

Οργάνωση:
Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας / http://fll.gr  / E: info@fll.gr
Μ.Κ.Ο Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία / www.eirinieinai.gr

 

 

 

  

Χορηγός:

Mikel Coffee Company / http://www.mikelcc.gr

 

 

 

 

Χορηγός επικοινωνίας:

fmag / http://fmag.gr / E: info@fmag.gr

 

 

 

Δημοσίευση: 
02 Μαΐου 2012 - 04:47