Στην αυλή της Χριστίνας

Παρουσίαση φωτογραφικής δουλειάς της Νατάσας Καρακατσάνη
Στην αυλή της Χριστίνας -- Νατάσα Σαρακατσάνη
·

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, στα πλαίσια της διοργάνωσης “Photo Aspects 2012” φιλοξενεί τη Νατάσα Καρακατσάνη, η οποία θα παρουσιάσει την τελευταία της φωτογραφική δουλειά με τίτλο “Στην αυλή της Χριστίνας”. Μέρος της δουλειάς αυτής εκτέθηκε στο πλαίσιο του Φωτογραφικού Χειμώνα 2011, στη Φλώρινα.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, Πνευματικό Κέντρο Σωτηρίου Ζιαζιά, την Τρίτη 20  Μαρτίου 2012 και ώρα 20:00.

Η Νατάσα Καρακατσάνη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής. Ζει στον Βόλο και εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Είναι, επίσης, υπεύθυνη οργάνωσης και δημοσίων σχέσεων του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου. Παράλληλα, ασχολείται με τη λογοτεχνία και τη βιβλιοκριτική. Το βιβλίο της «Ο Ήλιος είναι για όλους» έχει βραβευτεί από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού βιβλίου. Η σχέση της με τη Φωτογραφία ξεκίνησε από τα φοιτητικά της χρόνια και συνεχίστηκε εντατικά, μετά από πολύχρονη παύση, την τελευταία πενταετία. Είναι μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου. Έχει παρακολουθήσει φωτογραφικά τμήματα επιμόρφωσης του Δήμου Βόλου και σεμινάρια σχετικά με τη Φωτογραφία. Έχει πραγματοποιήσει 3 ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές.

Οργάνωση:
Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας / http://fll.gr  / E: info@fll.gr
Φωτογραφική Λέσχη Βόλου / www.photovolos.gr

 

 

  

Χορηγός:

Mikel Coffee Company / http://www.mikelcc.gr

 

 

 

 

Χορηγός επικοινωνίας:

fmag / http://fmag.gr / E: info@fmag.gr

 

 

 

Δημοσίευση: 
16 Μαρτίου 2012 - 00:54