Φεστιβάλ Πηνειού 2011

συμμετοχή της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας στο Φεστιβάλ Πηνειού
Φεστιβάλ Πηνειού 2011
·

Πιστή πάντα στο καλοκαιρινό ραντεβού, όπως και τα προηγούμενα, έτσι και φέτος, η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας θα συμμετέχει με διάφορες εκδηλώσεις στο «Φεστιβάλ Πηνειού», που θα πραγματοποιηθεί στην κοίτη του Πηνειού, στη γέφυρα του Αλκαζάρ, από 11 έως 19 Ιουνίου 2011.

H Γιορτή του Πηνειού είναι και επίσημα ένα πολύ-πολιτισμικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα μέσα του Ιουνίου, με τους επισκέπτες του να ξεπερνούν κατά πολύ τους εκατό χιλιάδες ετησίως.

Το φεστιβάλ εφέτος είναι αφιερωμένο στον «εθελοντισμό», αφού το 2011 είναι το πανευρωπαϊκό έτος εθελοντισμού.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας έχει ως εξής:

  1. Έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φ.Λ.Λ. με Θέμα “Λάρισα” που θα διαρκέσει από 11 έως 19 Ιουνίου 2011.
    Στην έκθεση συμμετέχουν τα παρακάτω μέλη της Φ.Λ.Λ.: Ακριβοπούλου Μαρία, Αντωνόπουλος Νίκος, Βαφειόπουλος Φραγκίσκος, Γκάρας Ευάγγελος, Δοξαριώτης Γιώργος, Εξάρχου Βάγια, Ζαφειρίου Βασίλειος, Θεοδωράκη Ζουλιέτα, Καλαγιάς Βάϊος, Καραγιαννάκη Φωτεινή, Μακρή Χρύσα, Μεζάρη Αντιγόνη, Μπάκαβου Μαρία, Μπαρμπή Χριστίνα, Μωυσίδης Ανέστης, Νικολάου Γιάννης, Ξανθοπούλου Μαρία, Οικονόμου Κωνσταντίνος, Παιδής Γεώργιος, Πάλλης Δημήτριος, Σαμαρά Βάγια, Σταμάτης Θανάσης, Χαλούλη Έλενα, Χαρίσης Στυλιανός
  2. Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής ομάδας του Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας με θέμα “στην φθορά του χρόνου” που θα διαρκέσει από 11 έως 19 Ιουνίου 2011.
  3. Πραγματοποίηση ενός Photo Of  The Day. Μια διοργάνωσή που έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και η πρόσκληση είναι ανοιχτή στο κοινό του φεστιβάλ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 3 ωρών να εκφραστούν φωτογραφικά και μέσα από την φωτογραφική τους μηχανή να αναζητήσουν την φωτογραφία της ημέρας.
  4. Πραγματοποίηση μαθημάτων φωτογραφίας σε παιδιά κατά την διάρκεια της γιορτής Πηνειού τα οποία θα πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης πρώτα με το Δ.Σ. της Λέσχης.
  5. Σταντ με παράθυρο για αναμνηστικές φωτογραφίες με θέμα τη γιορτή Πηνειού.
  6. Πραγματοποίηση τριών (workshop) φωτογραφικών εξορμήσεων στο χώρο του Φεστιβάλ, που θα απευθύνονται μόνο σε παιδιά, τα οποία κατά την διάρκεια των φωτογραφήσεων θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχουν πάνω στη φωτογραφία και τη φωτογραφική μηχανή και πάρουν έτσι μία πρώτη γεύση του μαγικού κόσμου της φωτογραφίας.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 - 13:00 & 18:00 - 24:00

Επιμέλεια εκδηλώσεων: Ζαφειρίου Βασίλειος - Νατσιούλης Φώτης

Δημοσίευση: 
11 Ιουνίου 2011 - 17:23