Μαθήματα Φωτογραφίας 2009-2010

έναρξη εγγραφών
·

Μαθήματα φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας
Αρχίζουν από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009 οι συναντήσεις και οι εγγραφές

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΙΑΖΙΑ (τέρμα Ροδόπης, συνοικία Χαραυγής) εκεί όπου φιλοξενούνται οι δραστηριότητες της Φωτογραφικής Λέσχης.

Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν θέματα σχετικά με την τέχνη, την τεχνική και την ιστορία της φωτογραφίας, και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και ώρα 20.30 έως 23.00.

Οι δραστηριότητες και φέτος θα ποικίλλουν. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι φίλοι της φωτογραφίας θα μυηθούν όχι μόνο στα μυστικά της απλής φωτογράφησης, αλλά θα μάθουν όλα όσα είναι απαραίτητα για τον κάθε επίδοξο φωτογράφο ώστε να αποθησαυρίσει και να δημιουργήσει τις «δικές του εικόνες» με εξορμήσεις στην ύπαιθρο, επισκέψεις φωτογραφικών εταιριών, (ενημέρωση σε νέα μηχανήματα και υλικά) με καλεσμένους καταξιωμένους φωτογράφους από το θεσσαλικό και από τον Ελλαδικό χώρο αλλά και με θεωρητικούς της φωτογραφικής τέχνης.

Μέρος των μαθημάτων θα περιλαμβάνουν την εμφάνιση ασπρόμαυρων φιλμ και την εκτύπωση ασπρόμαυρων φωτογραφιών στον σκοτεινό θάλαμο, ενώ θα δημιουργηθούν ομαδικές και ατομικές εκθέσεις. Επίσης ένα μεγάλο μέρος των μαθημάτων θα περιλαμβάνει και μαθήματα για τη ψηφιακή φωτογραφία και τη ψηφιακή επεξεργασία.

Έτσι ο χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικός για τα νέα και παλαιά μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες
κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης από 20.30 έως 23.00

είτε απευθυνόμενοι στα τηλέφωνα:
2410-615608 Ζαφειρίου Βασίλης,
6977-802175 Νατσιούλης Φώτης,
6944-241177 Κατσάκος Ανδρέας

είτε ηλεκτρονικά στο info@fll.gr

Δημοσίευση: 
04 Οκτωβρίου 2009 - 04:24