4ο PHOTO OF THE DAY

Διοργάνωση με διαγωνιστικό χαρακτήρα
4ο PHOTO OF THE DAY
·

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, σας προσκαλεί στο 4ο PHOTO OF THE DAY

Μετά από 3 διοργανώσεις που ολοκληρωθήκαν με επιτυχία η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει μαζί της στο 4ο PHOTO OF THE DAY.

Η διοργάνωσή αυτή, έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και η πρόσκληση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 4 ωρών να εκφραστούν φωτογραφικά και μέσα από την φωτογραφική τους μηχανή να αναζητήσουν την φωτογραφία της ημέρας.
Το θέμα της ημέρας θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009, στις 10:00 στο σημείο συνάντησης που είναι το Cafe Stefanis (κεντρική πλατεία Λάρισας).
Στόχος μας είναι η διοργάνωσή αυτή να πραγματοποιείται σχεδόν μία φορά τον μήνα.

Το πρόγραμμα

Συνάντηση: Cafe Stefanis (κεντρική πλατεία Λάρισας)
Ημερομηνία: Κυριακή 8 Μαρτίου 2009
Ώρα έναρξης: 10:00
Λήξη διαγωνισμού: 14:00

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009
10:00

Οι συμμετέχοντες έχοντας μαζί τους την ψηφιακή ή την αναλογική τους φωτογραφική μηχανή, θα συναντηθούν στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009, στις 10:00 για να παραλάβουν την κάρτα με τον αριθμό συμμετοχής τους και για να πληροφορηθούν το θέμα της ημέρας.
13:00
Από τις 13:00 οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραδώσουν το φωτογραφικό τους υλικό, στο χώρο της φωτογραφικής λέσχης Λάρισας.
14:00
Το PHOTO OF THE DAY, θα ολοκληρωθεί στις 14:00 με τη συγκέντρωση των συμμετεχόντων στον χώρο της Λέσχης για την παράδοση του φωτογραφικού υλικού.
Κάθε συμμετέχων θα παραδώσει την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής του μηχανής ή τις φωτογραφίες, προκειμένου οι φωτογραφίες του να υποβληθούν στο διαγωνισμό και να τεθούν στην κρίση του κοινού και της κριτικής επιτροπής.
Ο μέγιστος αριθμός των φωτογραφιών που οι συμμετέχοντες πρέπει να επιλέξουν για να υποβάλουν στο διαγωνισμό είναι 3 φωτογραφίες.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009
Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009, στις 20:00 στο χώρο της λέσχης θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας στην οποία θα παρουσιάζονται όλες οι συμμετοχές.
Οι συμμετέχοντες του PHOTO OF THE DAY θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ψηφοφορία να αναδείξουν την φωτογραφία της ημέρας.
Επίσης τριμελής κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει και θα βραβεύσει με την σειρά της τις 3 καλύτερες συμμετοχές.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως πηγή έμπνευσης για αυτή μας την προσπάθειά αποτέλεσε η πετυχημένη διοργάνωση του Photoday από το Φωτογραφικό Κέντρο Stereosis στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η παρόμοια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Περιοδικό Photonet στην πόλη της Λάρισας στις 29 Μαΐου 2000. Στις φωτογραφικές τότε "Συν-κινήσεις" πάλι με ψηφοφορία των συμμετεχόντων αναδείχτηκε η φωτογραφία της ημέρας, ή οποία μαζί με άλλες από εκείνη την εκδήλωση παρουσιάστηκαν στο τεύχος 29 του Περιοδικού Photonet τον Ιούλιο του 2000.

Οργάνωση:
Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας

Περισσότερες πληροφορίες:
Κατσάκος Ανδρέας 694424117

Δημοσίευση: 
06 Μαρτίου 2009 - 12:19