Μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας μελών της ΦΛΛ
Μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας -- φωτογραφία: Χατζάρα Ελένη
·

16 γυναίκες-μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας

Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο. (Ρούσβελτ 59, Λάρισα)

Διάρκεια έκθεσης: από Δευτέρα 06 έως και Κυριακή 12 Μαρτίου 2006.

Ώρες επισκέψεως για το κοινό:
Δευτέρα - Παρασκευή  10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00
Σάββατο - Κυριακή 10:00 – 13:00

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 07 Μαρτίου στις 20:30.

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της φωτογραφίας παρουσιάζει άλλη μία έκθεση φωτογραφίας, την δωδέκατη κατά χρονολογική σειρά.

Χωρίς να υπάρχει κάποια θεματική ενότητα στη συγκεκριμένη έκθεση, οι γυναίκες φωτογράφοι καλούνται να προσεγγίσουν και να αποτυπώσουν μέσα από την δική τους ματιά διάφορα θέματα της καθημερινότητας όπως π.χ. οικεία πρόσωπα, ο χώρος εργασίας, η ζωή στην πόλη, διάφορα επαγγέλματα, τοπίο και πολλά άλλα.

Στην επόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του 2006, θα δοθεί κάποια θεματική ενότητα στις ίδιες έτσι ώστε να παρατηρηθεί και η διαφορετική προσέγγιση που θα έχει η κάθε μία φωτογράφος πάνω σε μία συγκεκριμένη θεματική ενότητα.

Στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας παρουσιάζονται μαυρόασπρες και έγχρωμες φωτογραφίες των παρακάτω 16 γυναικών μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας:
 
Ακρίβου Ελισάβετ,  Αργυροπούλου Βασιλική,  Γιολδάση Βασιλική,  Γεωργαντζά  Παντούλα,  Καρανίκα Ράνια,  Μπαρμπή Χριστίνα,  Νατσιούλη Κική,  Οτατζόγλου Σοφία,  Πολυχρονάκη Γεωργία,  Στάμου Βάγια,  Στεφανίδου Έλενα,  Τζίμα Σοφία,  Tρικαλίδη Κωνσταντίνα,  Τσακμάκη Μαρία,  Χατζάρα Ελένη  και  Χουλιάρα Ιωάννα.

 

Οργάνωση: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιμέλεια έκθεσης: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας
φωτογραφία: Βασιλική Γιολδάση
Δημοσίευση: 
01 Φεβρουαρίου 2006 - 00:00