Φωτογραφία Δρόμου

Έκθεση Φωτογραφίας του Ευάγγελου Κουσιώρα
Φωτογραφία Δρόμου
·

Μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας

Πνευματικό Κέντρο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΙΑΖΙΑ (τέρμα Ροδόπης), Χαραυγή, Λάρισα

Διάρκεια έκθεσης: από Τρίτη 10 έως και Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2006

Ώρες επισκέψεως για το κοινό: Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή  19:00 – 22:00 Σάββατο και Κυριακή 18:00 – 22:00

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 20:30

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της φωτογραφίας η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας παρουσιάζει άλλη μία έκθεση φωτογραφίας, την έκτη κατά χρονολογική σειρά.

Στην έκθεση παρουσιάζονται 48 μαυρόασπρες φωτογραφίες.

Ο Ευάγγελος Κουσιώρας γεννήθηκε στην Λάρισα το 1978. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 2000.
Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας στη φωτογραφική λέσχη Λάρισας όπου και είναι μέλος από το 2003. Παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια /εργαστήρια και παρουσίασε τις φωτογραφίες του σε δυο φωτογραφικά λευκώματα που έχει εκδώσει η φωτογραφική λέσχη Λάρισας, σε δυο ατομικές και πολλές ομαδικές εκθέσεις. Φωτογραφίες του επιλέχθηκαν στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "σύγχρονες όψεις της βαλκανικής φωτογραφίας" που πραγματοποιήθηκε από το φωτογραφικό κέντρο Θεσσαλονίκης το 2004 στην Θεσσαλονίκη. Το 2005 κέρδισε το 1ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας «cantabria+10» στην κατηγορία αθλητισμός.

Τον τελευταίο χρόνο είναι αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της φωτογραφικής λέσχης και διατελεί υπεύθυνος σκοτεινού θαλάμου του συλλόγου.

Ο ίδιος αναφέρει για το έργο του: "Λατρεύω τη φωτογραφία δρόμου. Θεωρώ ότι τα θέματα προς φωτογράφηση στο δρόμο είναι άπειρα.
Στο δρόμο μπορείς να κάνεις πολύ καλές εικόνες φτάνει να έχεις, το μυαλό σου εκεί, τα μάτια σου ανοιχτά και την απαραίτητη βέβαια ταχύτητα έτσι ώστε να καταφέρνεις πάντα να δημιουργείς το δικό σου κόσμο σε κάθε καρέ την αποφασιστική πάντα στιγμή".

 

Οργάνωση: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιμέλεια έκθεσης: Φώτης Νατσιούλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Φωτογραφία Δρόμου
φωτογραφία: Ευάγγελος Κουσιώρας
Δημοσίευση: 
01 Ιανουαρίου 2006 - 22:07