Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας

στη Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας
·

Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας στη Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας

Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς στην Καρδίτσα

Διάρκεια έκθεσης aπο 31 Μαΐου – 12 Ιουνίου 2005

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 31 Μαΐου 2005 στις 21:00

Φωτογραφίες 21 μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας που ως θέμα έχουν την ίδια τους την πόλη θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι επισκεφτούν την έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί από τη Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχης Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά από τις δύο που έχουν βάλει σαν πρώτο στόχο να πραγματοποιήσουν οι δύο φωτογραφικές λέσχες της Λάρισας και της Καρδίτσας πάνω στην ιδέα της δημιουργίας ενός φωτογραφικού δικτύου στη Θεσσαλία.

Η έκθεση περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Λάρισας του σήμερα, όπως την κατέγραψαν 21 μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, στις πρωινές και νυχτερινές τους περιπλανήσεις.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Γεμενής Κώστας, Νατσιούλης Φώτης Ζαβάρας Χρήστος, Ξαντινίδης Σταύρος, Ζαφειρίου Βασίλειος, Πάλλης Δημήτριος, Κατσάκος Ανδρέας, Παπανδρέου Θωμάς, Κουσιώρας Ευάγγελος, Παπανικολάου Ευάγγελος, Κυρατζούλης Ιωάννης, Παπαστεργίου Δημήτριος, Λαγαρία Άννα Μαρία, Πιτσούλης Ζαχαρίας, Μάντζιαρης Κωνσταντίνος, Στάμου Βάγια, Μιχαλόπουλος Ιωάννης, Χουλιάρα Ιωάννα, Μπαρμπή Χριστίνα, Φιωτάκης Γιώργος, Μπακόπουλος Άκης

Οργάνωση: Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας - http://fll.gr  E-mail: fll@mail.gr
Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας - http://www.lefkk.gr  E-mail: lefkk@vip.gr
Με την υποστήριξη: FOTO ART MAGAZINE http://www.fotoartmagazine.gr/  E-mail: info@fotoartmagazine.gr

Δημοσίευση: 
01 Απριλίου 2005 - 00:00