Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας συμμετέχει στο φεστιβάλ Πηνειού 2015

το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ΦΛΛ
Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας συμμετέχει στο φεστιβάλ Πηνειού 2015
·

Πιστή πάντα στο καλοκαιρινό ραντεβού, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας θα συμμετέχει με διάφορες εκδηλώσεις στο «Φεστιβάλ Πηνειού», που θα πραγματοποιηθεί στην κοίτη του Πηνειού, από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου 2015.

Το Φεστιβάλ Πηνειού φέτος αλλάζει! Αποκτά δηλαδή τα χαρακτηριστικά ενός φεστιβάλ που θα προάγει τον πολιτισμό. Όσον αφορά στο χαρακτήρα του, είναι διαδραστικός . Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα δρώμενα, συνιστά το βασικότερο χαρακτηριστικό του.
Όχι πια περιφερόμενοι επισκέπτες, απλοί θεατές, αλλά συνεργοί. Με αυτό τον τρόπο θα εκφραστούν δημιουργικά, θα ανακαλύψουν βιωματικά όλες τις τέχνες, θα διασκεδάσουν ουσιαστικά, θα νιώσουν το Φεστιβάλ δική τους υπόθεση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας έχει ως εξής:

  • Πέμπτη 18 Ιουνίου, ώρα 7.30-8.30 μμ: Ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα την χρήση της φωτογραφικής μηχανής και τον τρόπο λήψης μιας φωτογραφίας καθώς και συζήτηση πάνω στο θέμα ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την ευκαιρία να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να πάρουν έτσι μία πρώτη γεύση του μαγικού κόσμου της φωτογραφίας.
  • Παρασκευή 18 Ιουνίου, ώρα 8-10 μμ: Φωτογραφίζουμε και φωτογραφιζόμαστε…Τα μέλη της λέσχης αλλά και οι φίλοι της καθώς και όλοι οι εραστές της φωτογραφικής τέχνης φωτογραφίζουμε και φωτογραφιζόμαστε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κοίτη του Πηνειού. Έτσι μαθαίνουμε διασκεδάζοντας…
  • Σάββατο 19 Ιουνίου, ώρα 8-10 μμ: Προβολή των φωτογραφιών της προηγούμενης ημέρας και συζήτηση πάνω σ’ αυτές
Δημοσίευση: 
14 Ιουνίου 2015 - 23:01