Σεμινάρια φωτογραφικής κριτικής

Ανακοίνωση - Πρόσκληση προς τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας
Σεμινάρια φωτογραφικής κριτικής
·

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα τού Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά σειρά σεμιναρίων με τον τίτλο «Σεμινάρια φωτογραφικής κριτικής» και ομιλητή τον Πλάτωνα Ριβέλλη.
Παράλληλα με το κάθε σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και έκθεση φωτογραφιών φωτογράφων-μελών των φωτογραφικών ομάδων γειτονικών προς τα μουσεία πόλεων, η οποία θα εγκαινιάζεται το βράδυ της Παρασκευής πριν από την ημέρα έναρξης των σεμιναρίων.
Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας ενημερώνει τα μέλη της τα οποία ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας , που θα γίνει στο πλαίσιο του σεμιναρίου, να φέρουν τις φωτογραφίες τους ( 6-10 φωτογραφίες της ίδιας θεματικής ενότητας) μέχρι την 28η Μαρτίου 2013.

Η ανάλυση των φωτογραφιών στο CD να είναι περίπου στα 1.000 pixels για την οριζόντια διάσταση (και τις οριζόντιες φωτογραφίες) και στα 700 για την κάθετη (και τις κάθετες φωτογραφίες). Πάνω στο CD με μαρκαδόρο να είναι γραμμένο το όνομα τού φωτογράφου και η ένδειξη: "Φωτογραφίες έκθεσης για το μουσείο....(αναγραφή τού μουσείου όπου θα γίνει η έκθεση)". Μέσα στο CD να είναι γραμμένα τα πλήρη στοιχεία του φωτογράφου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).

Δημοσίευση: 
01 Μαρτίου 2013 - 09:38