Οι πελαργοί του Νομού Λάρισας

παρουσίαση λευκώματος και ατομική έκθεση φωτογραφίας του Φώτη Νατσιούλη
"Οι πελαργοί του Νομού Λάρισας" -- Φώτης Νατσιούλης
·

H Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Λάρισας στο πλαίσιο του έτους Βιοποικιλότητας και σε συνάρτηση με τις δράσεις της για το περιβάλλον, παρουσιάζει τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 στις 8.30 μ.μ. το λεύκωμα «Οι Πελαργοί είναι δικοί μας».

Μαζί με την εκδήλωση παρουσίασης του λευκώματος θα λειτουργήσει και έκθεση φωτογραφίας του Φώτη Νατσιούλη με θέμα «Οι πελαργοί του Νομού Λάρισας». Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Τάκης Τλούπας» στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59 στη Λάρισα και θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 12 Ιουνίου 2010.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο δημάρχος Λαρισαίων και Προέδρος της ΤΕΔΚ κ. Κ. Τζανακούλης, θα παρουσιαστεί επίσης και ένα DVD από την έρευνα που έγινε για τους πελαργούς στο ν. Λάρισας. Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Περικλής Μπίρτσας, επ. καθηγητής Βιολογίας Άγριας Πανίδας του ΤΕΙ Λάρισας, Δασολόγος – Ορνιθολόγος  και Χαράλαμπος Μπιλλίνης Αν. Καθηγητής Κτηνιατρικής. Και οι δύο θα αναφερθούν στο θέμα “Τα πελαργόμορφα της Ελλάδας – βιολογία και διαχείριση”. Θα μιλήσουν επίσης οι συντελεστές του λευκώματος και της έκθεσης, Βαγγέλης Κολώνας, Μαργαρίτα Γκότη και Φώτης Νατσιούλης που εργάστηκαν στην έρευνα, την επιμέλεια και τη φωτογράφηση. Το συντονισμό θα έχει ο δημοσιογράφος Γ. Γιαννακόπουλος και η είσοδος θα είναι ελεύθερη  στο κοινό. Τέλος στους παραβρισκόμενους θα δοθεί το λεύκωμα δωρεάν.

Δημοσίευση: 
06 Ιουνίου 2010 - 12:41