Ρώμη – Η αιώνια πόλη

τομική έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου cesarios Αντωνιάδη
Ρώμη – Η αιώνια πόλη -- φωτογραφία: Χρήστος cesarios Αντωνιάδης
·

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στα πλαίσια της διοργάνωσης “Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2010” παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου cesarios Αντωνιάδη με θέμα “Ρώμη – Η αιώνια πόλη”.

Η έκθεση, θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης στο Πνευματικό Kέντρο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΙΑΖΙΑ (τέρμα Ροδόπης), στη συνοικία Χαραυγής, στη Λάρισα και θα διαρκέσει από Τρίτη 25 Μαΐου μέχρι και Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010.

Η έκθεση του με θέμα “Ρώμη - Η αιώνια πόλη” μας ταξιδεύει μέσα από το φακό του στη Ρώμη του χτες και του σήμερα μέσα από τους δρόμους τα σοκάκια τις πλατειές, τα ανάκτορα, τις εκκλησίες, τα μουσεία, τη φτώχια και τον πλούτο σαν μια ιστορική καταγραφή μέσα από τις εικόνες.

Χρήστος Cesarios Αντωνιάδης - εικαστικός
Γεννήθηκε στη Λάρισα. Είναι γλύπτης - ζωγράφος και ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία. Τα τελευταία χρόνια, είναι ενεργό μέλος της φωτογραφικής λέσχης Λάρισας και έχει συμμετοχές σε εκθέσεις και διαγωνισμούς φωτογραφίας στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό. Τα φωτογραφικά θέματα και η μάτια του έχει να κάνει με τον Άνθρωπο, το αστικό τοπίο, τη φύση και πειραματίζεται πολύ με το Φως και το χρώμα με ζωγραφική προσέγγιση. Τα τελευταία χρόνια φωτογραφίζει πόλεις και πρωτεύουσες του κόσμου, ήθη και έθιμα, τους ανθρώπους και την καθημερινότητα τους.

Εγκαίνια: Τρίτη 25/05/10, 20.30

Δημοσίευση: 
22 Μαΐου 2010 - 17:50